Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Галина

...
Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Галина
Коментари Харесай

Подаряваме ви Diamond Oil Glow Dry за сияйна коса

Здравейте, другари! Печелившата участничка, която ще получи подарък  от нашата игра е :

1. Галина Вълкова

..............................................................................................................................................................

Много дами са привикнали да се грижат за косата си по общоприет метод и не ù отделят задоволително внимание. Измиват я с шампоан, по-късно нанасят еликсир за коса, от време на време употребяват и разнообразни маски. Косата ни обаче желае да е красива и обича да се грижим за нея, поради което обилно ни се отблагодарява. Та коя жена не жадува да се похвали със силна и блестяща коса? Предвид всички негативни фактори, влияещи върху нея, общоприетите грижи надалеч не са задоволителни. Често забравяме и сезонните фактори, които въздействат пагубно – слънцето, честото миене, промяната на сезоните, мръсният градски въздух в действителност лишават от блясъка и жизнеността ù.

За да обезвреждаме всички тези отрицателни резултати и да запазим косата си красива, несъмнено, би трябвало да се съобразим и с вида на косата, както и деликатно да подберем продуктите за грижа, според от това дали тя е чуплива, плътна или фина и така нататък

Един превъзходен артикул към този момент е наличен на нашия пазар и точно той е нашият специфичен подарък за вас : диамантеното олио на марката REDKEN .   

Диамантеното олио е същинска икона и е емблематично за марката по целия свят. Тайната за триумфа му са леките формули с масла и специфичните технологии, които разрешават на косата да бъде по-бързо и дейно завършена и изсушена, както и да отразява светлината за оптимален искра и блестящ резултат.

Олието е преназначено за грижа за сухата коса, като с всяко нанасяне тя става блестяща, гладка и лесна за разресване. Всички, които се борят със сухата и непокорна коса, знаят доста добре какъв брой хубаво е да имаш подобен артикул. Нанесете от маслото върху влажна коса и разнесете по цялата дължина, а по-късно можете да изсушите косата си за по-кратко време, с помощта на специфичните му съставки.

Диамантеното олио на REDKEN може да се употребява и на суха коса, а резултатът ще бъде неудържим искра и страховит ароматза идващите няколко часа. 

Регистрирайте се в играта и една от вас може да завоюва очарователното диамантено олио на REDKEN.

У дома можете да употребявате цялата серия артикули за коса Diamond Oil Glow Dry  на марката, включваща шампоан, еликсир и скраб за неудържим искра и красива коса.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР